B6 695 3530 Súly: 0.5 kg

Férfi karóra

Újdonság!
-Szín: fekete / ezüst - Anyag: rozsdamentes acél- Átmérő: kb. 42 mm- Vízálló 10 ATM-ig- Ronda 5030 svájci kvarc szerkezet- Svájcban készült
137 560 Ft
(108 315 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
-Szín: fekete / ezüst 
- Anyag: rozsdamentes acél
- Átmérő: kb. 42 mm
- Vízálló 10 ATM-ig
- Ronda 5030 svájci kvarc szerkezet
- Svájcban készült

Szállítás

MPL csomag házhoz kézbesítés


Az MPL futárszolgálat a megrendelt árut háztól-házig szállítja 5 munkanapos időgaranciával. A fizetés utánvéttel történik. Felhívjuk figyelmüket arra,hogy a szállítási díjak kizárólag belföldi szállítás esetére értendőek!

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

MPL Postán maradó csomag


A megrendelt csomagot az MPL futárszolgálat az Ön által megjelölt postahelyi PostaPont-ba szállítja. A fizetés a helyszínen, utánvéttel történik. Felhívjuk figyelmüket arra,hogy a szállítási díjak kizárólag belföldi szállítás esetére értendőek!

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

MPL MOL PostaPont,vagy Csomagautomata


A Megrendelt csomagot az MPL futárszolgálat az Ön által kiválasztott MOL Postapont-ra,vagy Csomagautomatához szállítja 2 munkanapos időgaranciával. A fizetés a helyszínen, utánvéttel történik. Felhívjuk figyelmüket arra,hogy a szállítási díjak kizárólag belföldi szállítás esetére értendőek!

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2018-12-21

Nagyon szép, elegáns kivitel mind a karóra, mind pedig a csomagolás. A valóságban még jobban néz ki, mint a fotókon. Talán több fotó megkönnyítené a rendelést (hátlapról, szíjról: ott is van egy kis Mercedes jel, díszdobozról). Használatban még nem volt, de bízom benne, hogy egy svájci óra csak jó lehet.

Hasonló termékek