B6 695 2524 Súly: 0.884 kg

iPad tok

Szénszálas anyag, amely sportos és kiváló minőségű,fekete marhabőr bevonatú. A speciális felületkezelésnek köszönhetően könnyen tisztítható. Az jellegét meghatározza egy fém AMG jelvény. A tok alkalmas az iPad ® 2 és a későbbi modellekhez. kb. 250 x 200 x 8 mm-es méret
32 822 Ft
(25 844 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Szénszálas anyag, amely sportos és kiváló minőségű,fekete marhabőr bevonatú. A speciális felületkezelésnek köszönhetően könnyen tisztítható. Az jellegét meghatározza egy fém AMG jelvény. A tok alkalmas az iPad ® 2 és a későbbi modellekhez.

kb. 250 x 200 x 8 mm-es méret

Szállítás

MPL csomag házhoz kézbesítés


Az MPL futárszolgálat a megrendelt árut háztól-házig szállítja 5 munkanapos időgaranciával. A fizetés utánvéttel történik. Felhívjuk figyelmüket arra,hogy a szállítási díjak kizárólag belföldi szállítás esetére értendőek!

A termék súlya 0.88 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

MPL Postán maradó csomag


A megrendelt csomagot az MPL futárszolgálat az Ön által megjelölt postahelyi PostaPont-ba szállítja. A fizetés a helyszínen, utánvéttel történik. Felhívjuk figyelmüket arra,hogy a szállítási díjak kizárólag belföldi szállítás esetére értendőek!

A termék súlya 0.88 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

MPL MOL PostaPont,vagy Csomagautomata


A Megrendelt csomagot az MPL futárszolgálat az Ön által kiválasztott MOL Postapont-ra,vagy Csomagautomatához szállítja 2 munkanapos időgaranciával. A fizetés a helyszínen, utánvéttel történik. Felhívjuk figyelmüket arra,hogy a szállítási díjak kizárólag belföldi szállítás esetére értendőek!

A termék súlya 0.88 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek